Els i les professionals de la restauració sou responsables d’oferir una alimentació saborosa, saludable i segura. És per això que, de ben segur, les persones usuàries, clients i clientes, sabran apreciar l’esforç que realitzeu per facilitar una oferta gastronòmica variada, saludable i mediterrània. Tot això afegit al plaer d’un bon àpat, agradablement servit en el vostre establiment de restauració.

Quin perfil d’establiments es poden adherir a Amed?

  • Restaurants
  • Menjadors laborals d’empreses
  • Hotels
  • Centres sanitaris (el servei de restauració obert al públic)
  • Centres educatius (el servei de restauració obert al públic): universitats, escoles d’idiomes, escoles de restauració, etc.
  • Centres assistencials de dia
  • Centres culturals: museus, ateneus, etc.
  • Centres d’oci: albergs juvenils, cases de colònies i refugis de muntanya
  • Centres esportius
  • Establiments de restauració que oferiu menjar per emportar


Quins avantatges aporta estar acreditat?

  • Identificació externa Amed per a l’establiment.
  • Difusió dels establiments Amed en diferents mitjans (pàgines web, premsa, premsa local, etc.)
  • Difusió de les especialitats de cada establiment, a partir de l’edició de les receptes Amed dels establiments acreditats (opcional).