Els i les professionals de la restauració sou responsables d’oferir una alimentació saborosa, saludable i segura. És per això que, de ben segur, les persones usuàries, clients i clientes, sabran apreciar l’esforç que realitzeu per facilitar una oferta gastronòmica variada, saludable i mediterrània. Tot això afegit al plaer d’un bon àpat, agradablement servit en el vostre establiment de restauració.
Quin perfil d’establiments es poden adherir a Amed?
- Restaurants
- Menjadors laborals d’empreses
- Hotels
- Centres sanitaris (el servei de restauració obert al públic)
- Centres educatius (el servei de restauració obert al públic): universitats, escoles d’idiomes, escoles de restauració, etc.
- Centres assistencials de dia
- Centres culturals: museus, ateneus, etc.
- Centres d’oci: albergs juvenils, cases de colònies i refugis de muntanya
- Centres esportius
- Establiments de restauració que oferiu menjar per emportar
Quins avantatges aporta estar acreditat?
- Identificació externa Amed per a l’establiment.
- Difusió dels establiments Amed en diferents mitjans (pàgines web, premsa, premsa local, etc.)
- Difusió de les especialitats de cada establiment, a partir de l’edició de les receptes Amed dels establiments acreditats (opcional).
|