Aquí trobareu un recull de receptes de diferents plats mediterranis facilitades pels diferents establiments Amed.
Piràmide de l'alimentació saludable
Font: Generalitat de Catalunya, Departament de Salut, www.gencat.cat/salut
Per saber més sobre la Piràmide de
l’Alimentació Saludable cliqueu aquí.
Amanides
Verdures i hortalisses
Patates, pastes i arrossos
Llegums
Carns i ous
Peixos
Postres
AMANIDES
En aquests moments no hi ha cap recepta disponible.
Disculpeu les molèsties.
VERDURES I HORTALISSES
CARXOFES AMB LLAGOSTINS
RESTAURANTGUT. BARCELONA
COUS COUS VEGETAL
CULLERES. BARCELONA
CREMA DE CARBASSA
NOU CELLER. BARCELONA
ESCALIVADA
LA TORRETA. TERRASSA
GASPATXO
MÓN IBÈRIC. SABADELL
GRAELLADA DE VERDURES
CA N'ANDREU. BARCELONA
LASANYA DE VERDURES ESCALIVADES I PROVOLONE
EL MIRALLET, GRANOLLERS
PEBROT FARCIT DE CARN I VERDURES
CASA TROILO, GRANOLLERS
PEBROTS FARCITS DE CARN I ARRÒS
EL RACÓ D'ESPIELLS, SANT SADURNÍ D'ANOIA
SALTAT DE VERDURES AMB GAMBES I UN CORDONET D'OLI SUAU DE PEBROT (Recepta presentada en el Taller Tasta la Mediterrània. Show-Cooking)
RESTAURANT LA GAMBA, GRANOLLERS
SALTAT DE VERDURES DEL TEMPS, BOTIFARRA D'ESCALIVADA I SALSA D'OLIVES NEGRES I ANXOVES
RESTAURANT LLUÇANES
TALLARINES D'ESPÀRRECS VERDS I NOUS AMB VINAGRETA DE MADUIXOTS
EL PARRAL, VILADECANS
TIMBAL DE VERDURES AMB COR DE BRIE
9 DE LA BORRIANA. SABADELL
TIMBAL DE VERDURES AMB FORMATGE DE CABRA I ROMESCO
EL ROVELL DE L'OU, TERRASSA
TREMPÓ MALLORQUÍ
IL PICAROLO, SANT SADURNÍ D'ANOIA
VERDURES FALSEJADES AL FORN
RESTAURANT QUICUINA
PATATES, PASTES I ARROSSOS
COCA DE ROVELLONS I VERDURES AL CALIU
QR CAFÈ. LLEIDA
LASANYA DE SEITÓ I FORMATGE FRESC AMB OLIVADA
EL CELLERET. GRANOLLERS
PATATES EMMASCARADES AMB BOTIFARRA NEGRE I FREDOLICS
EL MIRALL DE L'ARCADIA
RAVIOLI CRUIXENT DE ROSSINYOLS I CIBULET AMB REDUCCIÓ DE TARONJA I SUCRE MASCABADO
TORRE SIMON. TONA
RISOTTO DE TOMÀQUETS SECS I PESTO AL MASCARPONE
BESTIARI. BARCELONA
SALTAT DE PASTA FRESCA AMB GAMBETA PELADA I SALSA DE SÀLVIA. (Recepta presentada en el Taller Tasta la Mediterrània. Show-Cooking).
RESTAURANT DGUST. LES FRANQUESES DEL VALLÈS
LLEGUMS
BEINES DE FAVETES A LA CATALANA
RESTAURANT QUÈ BO! VILADECANS
CIGRONS I ESPINACS SALTEJATS AMB OLI D'OLIVA VERGE
CITY DE L'HOTEL RONDA. FIGUERES
CARNS I OUS
CONILLA ROSTIDA
CASA FONDA EUROPA. GRANOLLERS
TAJÍN DE VEDELLA AMB PRUNES
ANÒNIMS. GRANOLLERS
TRUITA DE POMA I GORGONZOLA
EL MIRALLET. GRANOLLERS
PEIXOS
GAMBES AMB MONGETES DEL GANXET
EL MIRALLET. GRANOLLERS
LLOM DE TONYINA AMB CEBA CONFITADA
LAYÓN. GRANOLLERS
LLUÇ DE PALANGRE AMB CARXOFES DEL PRAT, ESPINACS FRESCOS I BLEDES
EL CEL DE LES OQUES. TERRASSA
ORADA FARCIDA DE GAMBETA AMB LA SEVA SALSA
GRAN OLLA. GRANOLLERS
ROSSEJAT DE CALAFELL
FONDA ANTIGA. CALAFELL
SALTAT DE CARXOFES AMB CALAMARCETS
CAN ANDREU. BARCELONA
SARDINES A LA LLAUNA AMB MONGETES DEL GANXET
EL TRABUC. GRANOLLERS
SÍPIA DE PLATJA SALTADA AMB ESPINACS I ROMESCO
CAL TICUS
SUPREMA DE LLOBARRO AMB COMPOTA DE POMA I VERDURES AL DENTE(Recepta presentada en el Taller Tasta la Mediterrània. Show-Cooking)
RESTAURANT DGUST. LES FRANQUESES DEL VALLÈS
SUPREMES DE LLUÇ MEDITERRANI AMB OLI D'OLIVA I POMA DE LLEIDA SOBRE UN LLIT DE SAMFAINA
RESTAURANT DGUST. LES FRANQUESES DEL VALLÈS
TURNEDÓ DE BONÍTOL AMB PATATES A LA SAL I LLENTIES D'ESTIU AMB SUC D'OLIVES
RESTAURANT PALOU. GRANOLLERS
POSTRES
BROQUETES DE MADUIXES, MATÓ I ALFÀBREGA
LAYÓN. GRANOLLERS
COPA DE MANDARINA, MAGRANA I IOGURT
EL RACÓ DE LA MAITE. GRANOLLERS
PANELLETS DE PINYONS
TASTA'M I BON PROFIT. LA GARRIGA