* C.T. LEITAT (MENJADOR LABORAL; COCO)

c/ Innovació 2
T:
Horari:

És un menjador d'empresa col•lectiu on diàriament es fan esmorzars fets amb pa de vinya cuit al forn de llenya i farcits d'embotits totalment artesans i catalans. A l’hora de dinar, el menjador conté un extens bufet d'amanides, combinant la de pasta, la d'arròs, la de llegums i la que cadascú es fa al seu gust. Els primers plats consten de 3 opcions a escollir: una verdura al vapor seguit de pasta, arròs o llegums i una tercera opció al gust de la chef. Els segons plats també consten de 3 opcions a escollir on es combinen cada dia els peixos i les carns, i on sempre hi ha una opció feta a la planxa. A les postres, trobem un altre bufet amb fruita de temporada, tota mena de làctics i on es combinen les postres de la casa, flams, natilles, pastissos, crema catalana, arròs amb llet… I tot acompanyat amb aigua o refresc i la nostre selecció de pa de vinya i integral.